Budapest XIII., Visegrádi u. 23. Telefon/fax:270-1842 e-mail: info@lumenkft.hu
 Projektor  Vászon  Kiegészítő  Aukció  Smart tábla
Kereső:   
Rólunk
Vásárlási tanácsok
Kosár
Akciók
Ajánlatkérés
Dátum: 2019-02-18   

HIHETETLEN AKCIÓ
Epson EB-S05
Technológia: LCD, Fényerő: 3200 ANSI Lumen
Felbontás: SVGA, Tömeg: 2,4 kg
Akciós ár: 94 900 Ft

Részletek  
 Gyártók szerint keresek
Acer
BenQ
Canon
Casio
Epson
Hitachi
JVC
LG
Optoma
Optoma (ThemeScene)
Panasonic
Sharp
Sony
 Kiegészítők
Gyári tartozékok, Kiegészítők
Izzó
Dokumentum kamera
Hálózati kiegészítő
Kiegészítők
Médialejátszó
HD lejátszó
Tartók, Szerelvények
Projektorhoz
Síkképernyőhöz
 Monitor, kijelző
Monitor, kijelző
LG
 Smart táblák
SMART
Előlről vetítős
 Vásznak
Motoros
Távirányítós
Kurblis
Rolós
Házimozis
Hordozható
Fix
Állványos
Hírek - Smart hírek - Interaktív asztal
A SMART interaktív asztal egy újszerű, érintőképernyővel rendelkező foglalkoztató-eszköz, melyet kimondottan óvódás, illetve elsőtől hatodik osztályos gyerekek (4-től 11 éves korig) számára fejlesztettek ki. Az új termék lényegében egy élénk színű asztal, melyen tanulók egész csoportja egyszerre tud interaktív tartalmakat kezelni egy érintés-érzékeny felület segítségével. Az egyszerre több gyermek által használható, egyszerre több érintést feldolgozó asztal lehetővé teszi a kiscsoportos tanulást és nagyban segíti a kisdiákok együttműködését a foglalkozások alatt.
SMART interaktív asztal A diákok, akik az új eszköz segítségével már oldhattak meg együtt feladatokat, játszhattak oktatási célú játékokat, vagy végezhettek problémamegoldó feladatokat egy interaktív tanóra keretében, úgy vélik, hogy az interaktív tanulóasztal vicces és könnyen kezelhető, tanáraik pedig hatékony oktatási eszköznek találják azt. A SMART interaktív asztal használata során igazi élményt biztosít a tanulócsoportok számára, hiszen a diákok különböző tárgyakat választhatnak ki és mozgathatnak a képernyőn, valamint egyszerre többen rajzolhatnak vagy írhatnak rá, illetve egymással együttműködve válaszolhatnak meg előre beprogramozott kérdéseket. Az interaktív fejlesztőközpont kiváló kiegészítője lehet a SMART Board™ interaktív táblák kínálta oktatási lehetőségeknek.
Például a tanár bemutathat egy új fogalmat az interaktív táblán, majd a tanulók kis csoportokban tovább tanulmányozhatják azt az interaktív eszközön. A SMART interaktív asztal érintéstechnológiája a SMART DViT™ (Digital Vision Touch) technológiáján alapul, amely lehetővé teszi, hogy a terméket egyszerre több felhasználó használhassa (multiuser), akik akár egy időben is kommunikálhatnak a készülékkel az érintőfelületen keresztül (multitouch). Az új termék tovább erősíti a cég vezető szerepét az interakciós, érintésen alapuló technológia területén, amelybe az interaktív táblák és kijelzők is tartoznak.

A SMART interaktív asztal – amelyre a cég már benyújtotta a szabadalmazási kérelmet – azonnal használható, amint kicsomagolják dobozából, hiszen tartalmaz egy speciálisan a termékhez kialakított számítógépet és kivetítő rendszert, amelyek egyetlen gombnyomással bekapcsolhatók. A készülék 69 cm képátlójú képernyővel rendelkezik, amely tulajdonképpen korlátlan számú ujj vagy toll-eszköz által bevitt adatot tud egyszerre értelmezni. A 73 cm széles és 65 cm magas SMART interaktív asztal ideális eszköz arra, hogy a tanulói csoportok zsúfoltság nélkül dolgozhassanak körülötte. A terméket egy alapvető oktatási alkalmazáscsomaggal szállítják, melyet interaktív tanórai feladatok és fejlesztőjátékok tesznek teljessé.

Gyakorlatilag végtelen számú érintést képez kezelni
Az eszközön használható a SMART Notebook szoftver, a SMART interaktív asztal eszköztárán keresztül. Az eszköztár segítségével a tanárok létrehozhatják saját, egyedi órai feladataikat és interaktív tartalmaikat, melyek egyszerűen egy USB kulcs segítségével feltölthetők az interaktív asztal memóriájába. Független szoftver és tartalomfejlesztők máris felismerték a SMART interaktív asztalban rejlő lehetőségeket, és kiegészítő tartalmakat fejlesztenek hozzá, melyek a termékkel együtt 2009 júniusától lesznek elérhetőek.

„Az oktatás területén az elmúlt két évtizedben tapasztalható technológiai fejlődés gazdagabbá, hatékonyabbá és tanulóközpontúvá varázsolta a tanulást” mondta Nancy Knowlton, a SMART elnök-vezérigazgatója. „A SMART interaktív asztal azon meggondolás sikerére épít, hogy a diákok rendelkezésére bocsátunk egy új 21. századi eszközt, amely elősegíti az együttműködést és serkenti a gyermekek tanulás és felfedezés iránti fogékonyságát az iskolai foglalkozások alkalmával.”

A videó megtekintéséhez kattintson az alábbi képre.Jellemzők:

Multitouch – Gyakorlatilag végtelen számú, ujjal vagy tollal végzett érintést érzékel.

Multiuser 
– Párhuzamosan több felhasználó is dolgozhat az eszközzel.

SMART interaktív asztal eszköztár
– Az eszköztár a pedagógus számítógépén futó, önálló alkalmazás, amely segítségével saját igényeik szerint alakíthatják a SMART interaktív asztal különböző alkalmazásait, vagy személyre szabott tartalmakat készíthetnek a SMART Notebook szoftverrel, amelyeket a SMART interaktív asztal számítógépére átmásolhatnak egy USB-s pendrive segítségével.

Audio támogatás
– Támogatja a hangokkal rendelkező alkalmazásokat.

Kézmozdulat-felismerés
– Lehetővé teszi objektumok átméretezését (az objektum oldalainak megfogásával) és forgatását (két vagy több ujjunk egymáshoz viszonyított elforgatásával).

Testreszabhatóság
– Képek és hátterek széles választékával az egyes témakörök feladatai még színesebbé tehetők.

Megfelelő méret – A kb. 73 cm széles, 65 cm magas, 69 cm képátlójú asztal a fiatal gyerekekből álló tanulócsoportok számára ideális.

Széles látószög
– Biztosítja, hogy a képernyőn megjelenő információk bármilyen szögből tisztán láthatóak.

Precíziós érintésérzékelés - Az adatok pontos kiválasztását és az interakciót közvetlen és precíz érintésvezérlés biztosítja.

Nincs szükség kalibrációra - Vegye ki a dobozból, csatlakoztassa és már használhatja is.

SMART interaktív asztal termékcsomag – A termék már alapesetben oktatási alkalmazásokkal, interaktív tanórai feladatokkal és képességfejlesztő játékokkal érkezik.

A SMART Technologies fejlesztette ki az érintés-érzékeny SMART Board interaktív táblát 1991-ben. Ez csupán az első volt a számos innovatív, könnyen használható termékek közül, amelyek a SMART-ot világszerte elismertté tették, és az interaktív táblák területén globális piacvezető pozícióba juttatták. Az Intel® Corporation-nel kötött stratégiai szövetség, valamint a kutatás és fejlesztés iránti erős elkötelezettség felgyorsította a SMART egyre gyarapodó technológiai megoldásait. A SMART hatékony megoldásainak folyamatosan bővülő tárháza lehetővé tette az oktatók számára, hogy világszerte több mint húszmillió diák tanulmányait alakítsa át.


 
 Információk
Év végi nyitva tartás
Házi-mozi szaktanácsadás
A vetítővásznak minőségi besorolása
Hogyan működik a DLP és az LCD?
Mekkora legyen a vetítővászon?
Hogyan válasszak projektort?
Rólunk
Hogyan tudok vásárolni?
Vásárlási feltételek
Licitálási szabályzat
Impresszum
Lumen Multimédia Kft.
Rólunk
Smart hírek
Érintés-felismerő
Interaktív asztal
SMART Magyarországon
Projektorizzók
Kattintson ide, amennyiben össze szeretné hasonlítani az egyes kivetítőket!
 Szótár
Név
Tipus
Áfa
Technológia
Fényerő
Kontraszt
Felbontás
Izzó élettartam
Zajszint
Leírás
Trapéz korrekció
Méretarány
Felület
Memóriakártya
 
 
Projektünk az Új Magyarország Fejlesztési Terv alapból a Mag-Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt. közreműködésével valósult meg.
Projekt neve: "A vállalati folyamatmenedzsment hatékonyságának komplex fejlesztése a Lumen Multimédia Kft.-nél."
A projekt célja a Lumen Multimédia Kft. informatikai megoldásainak fejlesztése egy olyan komplex infokommunikációs beruházás keretében, amely jelentős hatékonyság növelést eredményez a vállalati folyamat-menedzsment területén.
Kedvezményezett: Lumen Multimédia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (1132 Budapest, Visegrádi út 23.)
Közreműködő szervezet: Mag-Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt. (1539 Budapest, Postafiók 684.)

www.nfu.hu, www.magzrt.hu

 
© 2005 projektorbolt.hu - Minden jog fenntartva
Ajánlott felbontás: 1024x768